Centar za društvena istraživanja | ssrc.ibu.edu.ba

Vijesti

  • /
  • Promocija knjige “Rođeni za uspjeh” održana u Travniku
17.12.2015. Promocija knjige “Rođeni za uspjeh” održana u Travniku Dana 17. decembra 2015. godine, promocija knjige “Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza” mladog pisca i marketing menadžera Kemala Balihodžića, održana je u travničkoj Elči Ibrahim Pašinoj Medresi.

Ovo je četvrta po redu promocija knjige “Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza” koja se bavi tematikom uspjeha, te nudi pomoćne savjete mladima na njihovom putu ka uspjehu.

Kemal Balihodžić je trenutno zaposlen kao Šef Službe za marketing i komunikacije Internacionalnog Burč Univerziteta i kao viši asistent na Odjesku za međunarodne odnose i evropske studije.

Medresa Elči Ibrahim Paša u Travniku je bila domaćin ove svečanosti, koja za g. Balihodžića ima posebno mjesto u životu, obzirom da je on maturant ove kvalitetne obrazovne institucije.

Na promociji knjige je govorio redoviti gost promocija g. Balihodžića, advokat Elvir Čolak, te predstavnik Centra za društvena istraživanja g. Nijaz Hlivnjak. Prema riječima domaćina, promocija je bila odlična prilika za učenike medrese da bolje upoznaju g. Balihodžićev rad, te će sigurno motivacijski djelovati na sve njih u daljnjim životnim preprekama i izazovima.

Centar za društvena istraživanja namjerava održati novu promociju knjige "Rođeni za uspjeh" u mjesecu Januaru, a grad domaćin će biti Mostar.

Partneri