Centar za društvena istraživanja | ssrc.ibu.edu.ba

Vijesti

  • /
  • "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" - održana promocija knjige u Bugojnu
30.10.2015. "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" - održana promocija knjige u Bugojnu U amfiteatru Kulturnog centra princeze Dževhere, u petak, 30. oktobra 2015. godine priređena je promocija knjige „Rođeni za uspjeh – Od aplaudera do aplauza“, autora Kemala H. Balihodžića.

Nakon promocije knjige "Rođeni za uspjeh" u Donjem Vakufu, Centar za društvena istraživanja je nastavio sa svojim aktivnostima, a ovaj put je domaćin promocije knjige autora Kemala Balihodžića bio Kulturni centar princeze Džehvere u Bugojnu. Na početku, dr. sc. Esad Oruč (direktor Centra za društvena istraživanja) uputio je pozdravne riječi ispred Centra i pohvalio autorov dugogodišnji rad na objavljenoj knjizi.


Veoma nadahnuto je o knjizi govorio i gospodin Elvir Čolak, kazavši da je Kemal Balihodžić veliki entuzijasta i prije svega čovjek praktičar čije djelo je upravo rezultat njegove dugogodišnje prakse u oblasti marketinga i poduzetništva.

U uvodnom seminarskom dijelu autor, Kemal H. Balihodžić se zahvalio promotorima, Kulturnom centru, načelniku općine Hasanu Ajkuniću i porodici na iskazanoj podršci i doprinosu održavanja promocije. Seminar koji je održan u sklopu promocije izazvao je oduševljenje prisutnih, a posebno je mnogobrojnu publiku impresionirao životni put mladog Balihodžića.

Nakon druge promocije u mjesecu oktobru, Centra za društvena istraživanja planira organizirati još niz promotivnih aktivnosti knjige "Rođeni za uspjeh" u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Partneri