Centar za društvena istraživanja | ssrc.ibu.edu.ba

Vijesti

  • /
  • Održana promocija knjige "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" u Donjem Vakufu
07.10.2015. Održana promocija knjige "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" u Donjem Vakufu U petak, 09. oktobra, Dom kulture u Donjem Vakufu bio je domaćin promocije knjige "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" autora Kemala H. Balihodžića.

Promotor knjige "Rođeni za uspjeh - od aplaudera do aplauza" bio je Elvir Čolak (advokat), koji je prisutne pozdravio u ime izdavača Centra za društvena istraživanja Internacionalnog Burč Univerziteta. Gosp. Čolak je izrazio veliko zadovoljstvo što je autor okončao jedan izuzetno uspješan projekat i vrlo nadahnuto govorio o djelu koje će mladim ljudima poslužiti kao odličan putokaz u ostvarenju životnih ciljeva.

Kemal H. Balihodžić je uz promociju održao i kraći seminar edukacionog karaktera čime je izmamio velike aplauze mnogobrojne publike svog rodnog grada. "Lideri se stvaraju, razvijaju se postepeno, oni se urođenim karakteristikama se dalje usavršavaju da postanu najbolji u svom poslu. Liderstvo se ne mjeri novcem u banci ili titulom na biznis karti, to je filozofija. Liderstvo je stav i ujedno stanje uma. Pri tome je na raspolaganju svakome od nas" istakao je mladi Balihodžić.

Centar za društvena istraživanja će u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima promocije knjige "Rođeni za uspjeh", a već krajem ovog mjeseca se očekuju promocije u Bugojnu i Travniku.

Partneri