Centar za društvena istraživanja | ssrc.ibu.edu.ba

Vijesti

  • /
  • Centru za društvena istraživanja uručena zahvalnica za partnerstvo u organizaciji XV. dana Kriminalističkih nauka
05.10.2015. Centru za društvena istraživanja uručena zahvalnica za partnerstvo u organizaciji XV. dana Kriminalističkih nauka 02.10.2015. godine u sarajevskoj Vijećnici je održana završna sesija međunarodne konferencije pod nazivom “Kriminologija i kriminalistika u funkciji upravljanja kvalitetom sistema sigurnosti“

Centru za društvena istraživanja kao partneru Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu uručena je zahvalnica za podršku i saradnju na realizaciji cjelokupnog projekta XV. dani Kriminalističkih nauka. Naime, u Vijećnici je održana završna sesija u okviru tradicionalnih dana kriminalističkih nauka, a domaćin prethodne sesije u junu mjesecu ove godine bio je Centar za društvena istraživanja Internacionalnog Burč univerziteta.

Zahvalnicu ispred Centra je primio prof. dr. Yusuf Turan, zamjenik rektora Internacionalnog Burč univerziteta, a prof. dr. Nedžad Korajlić se još jednom toplo zahvalio Centru na izuzetnoj saradnji i podršci u realizaciji značajnog projekta koji Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije organizira već petnaestu godinu uzastopno.

Centar za društvena istraživanja i Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije nastavljaju sa daljnjim zajedničkim aktivnostima, a novi zajednički poduhvati očekuju se već početkom 2016. godine.

Partneri